avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1321 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cod civil obligatii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cod civil obligatii

Am fost 20 ani cadru militar . Detin un apartament in calitate de chirias, acesta fiind locuinta de serviciu. Exista legea 357/2006 care permite institutiilor publice sa vinda chiriasilor locuintele de serviciu.Conducerea unitatii refuza fara motiv sa-mi aprobe sa cumpar locuinta. Ce pot face? Ii dau in judecata sa-i oblig sa -mi vinda apartamentul?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 20:16, 31 August 2010
a permite nu e egal cu a fi obligata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuinta de serviciu pinozof pinozof Subiect: locuinta de serviciu as dori un sfat, privind procedura judecatoreasca de urmat in urmatoarea situatie: in anul 1997, o institutie de stat ... (vezi toată discuția)
Bani incasati prin inscrieri false in acte barrow barrow cazul unui cadru militar care timp 6 ani a facut contract de inchiriere pentru un apartament. In Contractul inregistrat la finante chiria era stipulata la ... (vezi toată discuția)
Ajutor ptr prieten the mark the mark buna seara,am un prieten care locueste cu chirie intr-un apartament de la servici,iar in contract este mentionat ca este locuinta de interventie,fiind chirias ... (vezi toată discuția)