MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat	    

anniela 
	    	Utilizator

anniela 
	    	Utilizator	    

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat	    

anniela 
	    	Utilizator

anniela 
	    	Utilizator	    

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat	    

handsu	                   

Neprezenta , nefiind anuntata , a reclamantei la efectuarea expertizet contabile aceasta este valabila  sau se poate solicita anularea ei ? (vezi toată discuția)
	                    handsu	                   

Neprezenta , nefiind anuntata , a reclamantei la efectuarea expertizet contabile aceasta este valabila  sau se poate solicita anularea ei ? (vezi toată discuția)

petre popescu	                   

La un procesc penal s-a efectuat o expertiza contabila in vederea existentei sau nu a unei datorii banesti. Am cerut un expert consilier,  mi s-a ... (vezi toată discuția)
	                    petre popescu	                   

La un procesc penal s-a efectuat o expertiza contabila in vederea existentei sau nu a unei datorii banesti. Am cerut un expert consilier,  mi s-a ... (vezi toată discuția)

tutu12	                   

Dupa numirea unor experti(contabil , bunuri si auto) care urmaresc niste obiective intr-un proces de partaj , este obligatorie prezenta partilor la efectuarea ... (vezi toată discuția)
	                    tutu12	                   

Dupa numirea unor experti(contabil , bunuri si auto) care urmaresc niste obiective intr-un proces de partaj , este obligatorie prezenta partilor la efectuarea ... (vezi toată discuția)