avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1258 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită partaj la executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

partaj la executare silita

Buna ziua ,

am primit de la ancpi o comunicare prin care imi spune ca sa notat cererea de executare silita .Ce reprezinta acest lucru ? Sotul pote cere partaj in acest caz ? cui trebuie sa ma adresez ?

va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 13:20, 6 Septembrie 2010
sotul meu poate cere partea lui din drepturile comune ?
Da, se poate, conform disp. art.400 ind.1, C.proc.civ., citez:"Impartirea bunurilor proprietate comuna poate fi hotarata, la cererea partii interesate, si in cadrul judecarii contestatiei la executare."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla cand garantul este sotul debitorului? AleCo AleCo Am o intrebare referitoare la o situatie ipotetica: daca unul dintre soti ia un imprumut bancar si celalalt sot apare ca si garant, in caz de neplata si ... (vezi toată discuția)
Executare imobiliara proprietari soti, unul administrator Corina Chilom Corina Chilom SC X SRL ARE UN CREDIT LA BANCA Y, UNDE NU A MAI PLATIT DE CATEVA LUNI. SOTIA ESTE ADMINISTRATOR LA SC X SRL. ACEASTA A SEMNAT UN ACT CATRE BANCA PRIN CARE ... (vezi toată discuția)
Executare silita rolandcojocaru rolandcojocaru Se poate face executare silita in urma neachitarii unui credit de nevoi personale negarantat, unei societati comerciale, daca beneficiarul creditului este acum ... (vezi toată discuția)