Petre Enache 
	    	Avocat

Petre Enache 
	    	Avocat	    

iuli113 
	    	Utilizator

iuli113 
	    	Utilizator	    

Maria_79 
	    	Utilizator

Maria_79 
	    	Utilizator	    

ContSters160686 
	    	Utilizator

ContSters160686 
	    	Utilizator	    

iuli113 
	    	Utilizator

iuli113 
	    	Utilizator	    

Psheep	                   

Care este diferența dintre partajarea unui imobil și apartamentarea acestuia?
În urma decesului mamei mele, care era proprietara imobilului despre care ... (vezi toată discuția)
	                    Psheep	                   

Care este diferența dintre partajarea unui imobil și apartamentarea acestuia?
În urma decesului mamei mele, care era proprietara imobilului despre care ... (vezi toată discuția)

Anomiskaracuda	                   

Cum se poate imparti un teren de 260 metri patrati plus casa in doua? Cadastristul ne-a facut schita de dezmembrare , dar primaria nu ne-a dat certificatul de ... (vezi toată discuția)
	                    Anomiskaracuda	                   

Cum se poate imparti un teren de 260 metri patrati plus casa in doua? Cadastristul ne-a facut schita de dezmembrare , dar primaria nu ne-a dat certificatul de ... (vezi toată discuția)

master333	                   

Buna ziua !!!
Tatal meu a decedat acum o luna iar eu am ramas unicul mostenitor deoarece nu a fost casatorit si nici nu am alti frati. In urma lui mi-a ramas ... (vezi toată discuția)
	                    master333	                   

Buna ziua !!!
Tatal meu a decedat acum o luna iar eu am ramas unicul mostenitor deoarece nu a fost casatorit si nici nu am alti frati. In urma lui mi-a ramas ... (vezi toată discuția)