avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu fara salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu fara salariu

Daca imi iau pe o perioada de 30 zile concediu fara salariu...si imi gasesc in aceasta perioada un job mai bun cum fac sa lucrez la noul job...si sa am continuitate pe cartea de munca ...e vreo problema dak am luat concediu fara plata
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 17:15, 2 Septembrie 2010
In carnetul de munca se vor face inscrierile numai de la locul de munca unde aveti functia de baza.
Insa perioada lucrata in timpul CFP constituie stagiu de cotizare pentru pensie .. daca solicitati un certificat de stagiu de cotizare veti observa ca va apare acea perioada care se va suprapune cu CFP.
eu am cazut de comun acord cu angajatorul sa intru in concediu fara plata...si acum intre timp daca gasesc un nou job...cum fac sa incetez raporturile la vechiul si sa ma duc la noul...dar sa am continuitate...afecteaza concediul fara plata
daca intre timp gasiti alt job puteti incheia "socoteala" cu vechiul angajator prin comun acord. oricum pe perioada concediului fara salar relatiile de munca sint suspendate.
pai si e continuitate in cartea de munca..? concediul fara salariu afecteaza ???
Solicitati incetarea c.i.m. cu acordul partilor incepand cu data de ... si tot cu aceasta data incheiati un nou c.i.m. cu noul angajator....

Alte discuții în legătură

Speta hr: suprapunerea a 2 cim cu norma intreaga Roxanapas Roxanapas Buna ziua! Am urmatoarea speta: Angajata din data de 16.02.2015. Inainteaza demisia pentru incetare CIM catre conducerea societatii incepand cu data de ... (vezi toată discuția)
Ajutor : concediu fara salariu ! paulungureanu paulungureanu Se poate solicita concediu fara salariu, pe o perioada determinata sau nedeterminata, de la societatea la care sunt angajat cu CIM perioada nedeterminata, si ... (vezi toată discuția)
Metode de prelungire ccc Catalin__B Catalin__B Dupa concediul de crestere a copilului de 2 ani as dorii sa aflu daca-l mai pot prelungii cu inca un an,copilul fiind perfect sanatos,an in care nu doresc nici ... (vezi toată discuția)