MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat	    

MARTA SIMONA PETRE, Avocat
 MARTA SIMONA PETRE, Avocat 	
			 ContSters160686 
	    	Utilizator

ContSters160686 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 day_ever	                   

Maaflu intr-o situatie delicata ..sunt in divort si am o fetita de 5 ani..din prima mea casatorie mai am un baiat de 13 ani incredintat mie....Eu am fost ... (vezi toată discuția)
	                    day_ever	                   

Maaflu intr-o situatie delicata ..sunt in divort si am o fetita de 5 ani..din prima mea casatorie mai am un baiat de 13 ani incredintat mie....Eu am fost ... (vezi toată discuția)

vasilescu victor	                   

sunt divortat si in urma divortului copilul a fost incredintat mamei. mama copilului este cetatean moldovean cu drept de sedere in romania. are dreptul sa ... (vezi toată discuția)
	                    vasilescu victor	                   

sunt divortat si in urma divortului copilul a fost incredintat mamei. mama copilului este cetatean moldovean cu drept de sedere in romania. are dreptul sa ... (vezi toată discuția)

verys	                   

Sunt in divort cu sotia de 3 ani,in conditile in care ea locuieste in italia si fetita  cu mine in Romania.In tot acest timp de copil m-am ocupat doar eu si ... (vezi toată discuția)
	                    verys	                   

Sunt in divort cu sotia de 3 ani,in conditile in care ea locuieste in italia si fetita  cu mine in Romania.In tot acest timp de copil m-am ocupat doar eu si ... (vezi toată discuția)