avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri traduceri
Discuție deschisă în Traduceri

traduceri

Buna ziua, daca cunosc limba rusa si slavona veche la perfectie(scris/citit) fara sa am studii superioare, cum pot obtine o recunoastere oficiala?Sunt lipovean si am invatat in familie(rusa) si la biserica(slavona)
Cel mai recent răspuns: ContSters24933 , utilizator 19:17, 3 Septembrie 2010
Buna seara,

daca cunosti limba rusa si doresti sa profesezi ca traducator, poti sustine examenele de traducator pe domeniul juridic la CPPC, website: [ link extern ] /
Am mai discutat acest subiect in aceasta sectiune a forumului, asa ca daca parcurgi sectiunea vei mai afla amanunte despre respectivele examene.

In urma promovarii acestor examene (sunt 2, traducere si retroversiune) iti poti depune dosarul in vederea obtinerii autorizatiei de traducator emisa de Ministerul Justitiei, detalii aici: [ link extern ]

O seara buna!
Ultima modificare: Vineri, 3 Septembrie 2010
ContSters24933, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atestat traducator matilda2010 matilda2010 obtinere atestat traducator Am terminat Facultatea de Cibernetica Economica la ASE Bucuresti , unde am facut 2 ani limba engleza si Facultatea de Limba si ... (vezi toată discuția)
Pregatire examen limbã strainã mariana21 mariana21 Bun gasit tuturor, as dori un sfat despre preagtirea pentru examenul de limba straina, respectiv de limba italiana, desi cred ca tipologia poate fi ... (vezi toată discuția)
Examen la cppc DeniPop DeniPop Salut. Numele meu este Denisa si sunt studenta, vreau sa ma pregatesc pentru examenul de traducatori de la Bucuresti. Termin Jurnalism si nu as mai vrea sa fac ... (vezi toată discuția)