avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Lipsa certificat inmatriculare in original(ce se ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Lipsa certificat inmatriculare in original(ce se intampla daca am copie xerox?)

Fiul meu in varsta de 17 ani a fost oprit de un politist in timp ce conducea o motocicleta propietate a firmei la care lucrez(cat A1).A prezentat permisul ,cartea de identitate in original(acte personale) si asigurarea si certificatul de inmatriculare in copie,originalele fiind la sediul firmei.Politistul a intocmit proces-verbal pt lipsa certificat inmatriculare,comunicandu-i fiului meu ca procesul verbal il va primi prin posta si ca amenda este de 360 ron?!Este posibil si daca da care sant caile de contestare a procesului verbal?
Cel mai recent răspuns: Daniel Coman , Avocat 22:06, 4 Septembrie 2010
Are dreptul sa faca contestatie la judecatoria in
raza careia a fost amendat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Septembrie 2010
Daniel Coman, Avocat
si ce sanse sunt?multumesc
Sanse sunt depinde cum se apara.
Va trebui sa depuna in instanta copie de pe certificcatul
de inmatriculare si sa dovedeasca in instanta ca a
avut copia de pe certificat la el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda pentru lipsa buletin lazany lazany as dori sa contest un proces verbal pe care l-am primit pentru ca nu aveam asupra mea buletinul am fost oprit pe motiv ca nu am luminile aprinse pe faza ... (vezi toată discuția)
6 puncte pt ca nu am avut la mine talonul masinii,desii legea spune 4 puncte cyp424 cyp424 buna ziua aseara am mers sa duc masina la garaj,care e situat la 5 case departare de unde locuiesc,si nu am luat nici un act,nici macar telefonul cu ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru masina imprumutata AndreiU AndreiU Buna ziua. Doresc sa va intreb si eu ce cale ar trebui sa urmez in acest caz: In seara zilei de sambata, 7 martie, am primit (imprumut) de la ... (vezi toată discuția)