luckystar a scris:
gigelas a scris:
luckystar a scris:
pana cum, si-au permis sa dea hotarari "in dorul lelii" pt ca stiu ca nu patesc nimic.
pdap, mai e o problema: cine spune ca hotararile cedo sunt cele corecte?! daca cumva hotararea interna e corecta si cea data de cedo e gresita ??!! ...
Va rog sa-mi mentionati si mie o singura hotarare CEDO pe care o considerati gresita. Bineinteles,motivata in fapt si in drept.
Cate hotarari CEDO am studiat pana in prezent,prin trimiterile din cuprins la legislatia interna incalcata,nu am gasit niciuna care sa fie gresita. Poate cunoasteti dvs. mai detaliat,vreo hotarare CEDO care pare gresita.
Hotarari interne,mai mult decat gresite,sunt mii la nivel de tara,daca nu mai mult...
Multumesc.
... acum mi-am adus aminte: iata o stie despre o hotarare aberanta, in opinia mea, data de cedo, in cauza florea:
[ link extern ]
intrebare: daca trei colegi de birou de-ai mei fumeaza, pot sa obtin si eu despagubiri ?! :P
Dreptul la sanatate,este pentru intreaga omenire,indiferent unde se afla.
Chiar daca s-a aflat in inchisoare,omul avea dreptul la sanatate,nu ?
Hai sa ignoram faptul ca omul era in detentie...Ce anume vi se pare aberant in hotararea CEDO,expusa ? Nu cred ca este ceva aberant. Dar,parerile pot fi diferite,de la om la om.
Da,chiar si dvs. puteti obtine despagubiri pentru mediul nesanatos,unde activati,poluat de ceilalti colegi. Hotararea aceasta,ar putea fi invocata ca practica juridica...si,veti obtine,cu siguranta.
O zi buna.