avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Asociatie respinsa..
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Asociatie respinsa..

Am depus la judecatoria Constanta o cerere de infiintare asociatie..
nu stiu pentru ce motiv insa instanta a respins cererea ca neintemeiata.
ideea e ca nu stiu daca pot face recurs k nu stiu din ce motiv a respins-o..poate are si dreptate..

ideea e ca eu vreau sa infiintez acea asociatie si sa aiba denumirea pe care am rezervat-o.
exista vreo posibilitate sa pot sa obtin dovada de rezervare care se afla la dosarul respins?
eventual dupa ce aflu motivele de respingere sa le rectific si sa depun din nou.

ideea e ca vreau asociatia sa aiba acea denumire si sa depun din nou pana expira denumirea...

ms pentru orice raspuns
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:14, 5 Septembrie 2010
Va duceti la judecatorie si vedeti incheierea....dovada de rezervare nu se depune in original....puteti cere la arhiva sa va elibereze actul original !!!!!!!!!
Puteti solicita instantei eliberarea unui certificat de grefa privind soluţia pronunţată.
Termenul de recurs este de 5 zile si curge de la data pronuntarii, pentru cei care au fost prezenti, si de la data comunicarii, pentru cei care au lipsit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie - termen de judecata si ce e de facut ulterior Oanamares Oanamares Buna ziua, in urma depunerii cererii la Judecatorie, s-a dat un termen scurt. Cum decurg aceste procese pt acordarea personalitatii juridice ? practic nu ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala respinsa, hotarare irevocabila fbaflorin fbaflorin Buna...acum ceva timp am depus o plangere la judecatorie impotriva unui proces verbal de constatare(amenda 740 si permis suspendat 30 zile). La judecatorie s-a ... (vezi toată discuția)
Actualizarea numelui membrilor comitetului ales al asociatiilor de proprietari Viorel_Lucaciu Viorel_Lucaciu La înființarea asociației de proprietari (transformata din asociației de locatari printr-o încheiere civila a Judecătoriei municipale) și ulterior, la ... (vezi toată discuția)