avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie urmas

Buna ziua! am o nelamurire la care sper ca ma puteti ajuta. am terminat facultatea in anul 2007, iar pe perioada studiilor am beneficiat de pensie de urmas. ulterior m-am inscris la un master cu durata de doi ani in cadul unei institutii de invatamant de stat, cursuri la zi. am solicitat in continuare pensie de urmas (am adresat o intrebare la cp sector 2), iar raspunsul a fost negativ. Stiu ca intrebarea este tardiva, dar as vrea sa stiu daca mai aveam dreptul sau nu la pensia de pe urma tatalui meu. Va multumesc anticipat,
Cel mai recent răspuns: stefania.n , utilizator 10:07, 8 Septembrie 2010
Va multumesc pentru raspuns.
O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas DarkLove DarkLove Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti pana la ce varsta pot beneficia de pensia de urmas dupa tata. Anul acesta am terminat facultatea, si m-ar interesa sa ma ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas vandalay vandalay Buna ziua!Am 21 de ani si iau pensie de urmas in urma tatalui care a lucrat ca magistrat,sunt in an terminal si drept urmare ar trebui ca la anul sa mi se ... (vezi toată discuția)
Pensia de urmas din timpul masterului mihaela.iuly mihaela.iuly Am si eu o intrebare Se mai primeste pensie de urmas daca se face masterul la o facultate privata si la ID. Conteaza acest lucru, nu e si aceasta o forma de ... (vezi toată discuția)