florentin_leo 
	    	Utilizator

florentin_leo 
	    	Utilizator	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

~ final discuție ~
 virgi6nia 	                   

care este cuantumul indemnizatiei de somaj la o vechime de 24 de ani si la salariu minim pe economie pe cartea de munca ? 
care este perioada in care ... (vezi toată discuția)
	                    virgi6nia 	                   

care este cuantumul indemnizatiei de somaj la o vechime de 24 de ani si la salariu minim pe economie pe cartea de munca ? 
care este perioada in care ... (vezi toată discuția)

LORYLORY73	                   

TINAND CONT CA IN ULTIMELE 12 LUNI AM AVUT UN SALARIU BRUT DE 2040 RON SI AM 17 ANI VECHIME IN MUNAC,CAT VA FI INDEMNIZATIA DE SOMAJ? (vezi toată discuția)
	                    LORYLORY73	                   

TINAND CONT CA IN ULTIMELE 12 LUNI AM AVUT UN SALARIU BRUT DE 2040 RON SI AM 17 ANI VECHIME IN MUNAC,CAT VA FI INDEMNIZATIA DE SOMAJ? (vezi toată discuția)

teutzu	                   

Spuneti-mi va rog, cat este indemnizatia de somaj, daca am vechime de 20 de ani, si am avut salariul de baza de 720 lei? (vezi toată discuția)
	                    teutzu	                   

Spuneti-mi va rog, cat este indemnizatia de somaj, daca am vechime de 20 de ani, si am avut salariul de baza de 720 lei? (vezi toată discuția)