avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Obligatoriu pensia de intretinere a copilului prin ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Obligatoriu pensia de intretinere a copilului prin virament bancar?

Pot sa fiu obligata de o U.M. ca pensia de intretinere a copilului sa o trimita numai prin virament bancar? Eu le-am cerut ca pensia de intretinere a copilului sa fie livrata prin serviciile postei romane, dar am fost sunata de un lucrator al unitatii militare (telefonul de pe care am fost sunata era cu nr. ascuns) si mi s-a spus ca daca nu deschid cont bancar n-o sa primesc nici un ban. Nu mi se pare corecta aceasta situatie.
Ultima modificare: Vineri, 9 Noiembrie 2007
gabriella20, utilizator
Cel mai recent răspuns: gabriella20 , utilizator 11:42, 14 Noiembrie 2007
Ordonanta s-a emis din luna august si trimisa in aceeasi luna la U.M. Suntem in noiembrie si nimic nu s-a schimbat. Nu comentez parerea dvs. d-na M_uella20605, despre statutul si drepturiel familiei in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificarea modalitate primire a pensiei de intretinere nu mandat ci in cont LigiaRadulescu LigiaRadulescu Buna ziua. Potrivit unei hotarari judecatoresti din 1999 primesc pensia de intretinere (poprire pe salariu) prin mandat postal. Ultima pensie am primit-o cu ... (vezi toată discuția)
Probleme cu expedierea pensiei de intretinere de la u.m gabriella20 gabriella20 Dupa pronuntarea divortului in luna decembrie 2006 si dupa ce am vazut ca timp de cateva luni fostul sot nu a trimis nici o suma de bani am trimis la unitatea ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala de incredintare a minorului mihaoa mihaoa Buna ziua. Se poate depunde o ordonanta presedetiala de incredintare a minorului daca nu am depus inca dosarul de divort? Sotul meu a parasit domiciliul de o ... (vezi toată discuția)