Darie Tudor 
	    	Utilizator

Darie Tudor 
	    	Utilizator	    

gigelas 
	    	Utilizator

gigelas 
	    	Utilizator	    

Prin anii `73-`75 am citit in Magazin istoric despre Regimentul 32 infanterie si batalile pe care le-au purtat prin Rusia si Cehoslovacia, unde au murit eroii neamului. Daca mai tin minte erau si niste nume, dar nu o lista.
Cred ca la ambele dvs. intrebari puteti primi raspuns de la Oficiul Naţional pentru Cultul Eroilor.
 Darie Tudor 
	    	Utilizator

Darie Tudor 
	    	Utilizator	    

Darie Tudor, utilizator
 Darie Tudor, utilizator 	
			 gigelas 
	    	Utilizator

gigelas 
	    	Utilizator	    

Va mai pot da doua idei.
1. Incercati sa-l contactati pe Presdintele Consiliuli Judetean Prahova, dl Mircea Cosma. A scris cartea, pe care eu nu am citit-o, intitulata Regimentul 32 Mircea. Nu stiu daca vorbeste de camasile albe. Poate primiti unele informatii privind locul documentarii sau poate chiar lista pe care o cautati.
2. Eu am cautat pe cineva mort in al II RM. Stiind unde s-a nascut l-am gasit in registrul de nasteri la primarie. Daca va referiti la I RM sa stiti ca mai sunt acte de nastere la primarii si din anul 1889. Daca nu exista la primare, actul se gasete in arhiva Dir. Jud. de Ev. a Populatiei.
 Darie Tudor 
	    	Utilizator

Darie Tudor 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 igortc	                   

Cu referire la subiectul introdus de gigelas vreau sa adaug ca la 8 iulie 1941 la ora 14,00, Regimentul 8 Dorobanţi Buzău a cucerit satul Zgărdeşti, in ... (vezi toată discuția)
	                    igortc	                   

Cu referire la subiectul introdus de gigelas vreau sa adaug ca la 8 iulie 1941 la ora 14,00, Regimentul 8 Dorobanţi Buzău a cucerit satul Zgărdeşti, in ... (vezi toată discuția)

Adalbert Gabriel Gazdovici	                   

[b]Unu.[/b] Ion Victor Antonescu a fost condamnat la moarte pentru ca, intre altele, a ordonat masacrul de la Odessa si deportarea evreilor si romilor la Bug, ... (vezi toată discuția)
	                    Adalbert Gabriel Gazdovici	                   

[b]Unu.[/b] Ion Victor Antonescu a fost condamnat la moarte pentru ca, intre altele, a ordonat masacrul de la Odessa si deportarea evreilor si romilor la Bug, ... (vezi toată discuția)

nucu$	                   

[i]Apelez la comunitatea noastra puternica si numeroasa, cu un mesaj de romanism nedisimulat.Cred ca vom produce cateva mii de voturi utile[/i]:thumbup:   
 ... (vezi toată discuția)
	                    nucu$	                   

[i]Apelez la comunitatea noastra puternica si numeroasa, cu un mesaj de romanism nedisimulat.Cred ca vom produce cateva mii de voturi utile[/i]:thumbup:   
 ... (vezi toată discuția)