ctynn 
	    	Utilizator

ctynn 
	    	Utilizator	    

AnnaMaria_ru 
	    	Utilizator

AnnaMaria_ru 
	    	Utilizator	    

ContSters76351 
	    	Utilizator

ContSters76351 
	    	Utilizator	    

AnnaMaria_ru 
	    	Utilizator

AnnaMaria_ru 
	    	Utilizator	    

adelaida_07 
	    	Utilizator

adelaida_07 
	    	Utilizator	    

multumesc...in cazul in care se ajunge la concediere, 6 luni nu avem voie sa angajam pe nimeni pe acel post? In CCM al societatii spune doar de concedierile colective, nu si de cele individuale
 cristina69	                   

Buna ziua. V-as ruga daca puteti sa ma lamuriti cu privire la urmatoarele:
Un fost angajat (care a fost concediat in timp ce se afla in incapacitate temporara ... (vezi toată discuția)
	                    cristina69	                   

Buna ziua. V-as ruga daca puteti sa ma lamuriti cu privire la urmatoarele:
Un fost angajat (care a fost concediat in timp ce se afla in incapacitate temporara ... (vezi toată discuția)

pirko	                   

Buna ziua,
Va prezint urmatoarea situatie: un angajat cu functia de contabil este concediat conform art. 65 alin 1 din Codul Muncii, i se da un preaviz de 20 ... (vezi toată discuția)
	                    pirko	                   

Buna ziua,
Va prezint urmatoarea situatie: un angajat cu functia de contabil este concediat conform art. 65 alin 1 din Codul Muncii, i se da un preaviz de 20 ... (vezi toată discuția)

loara123	                   

Dupa ce timp de 2 ani m-am judecat cu institutia statului in care lucrez, am castigat definitiv procesul si am fost repus pe functia pe care o am avut-o 7 ani ... (vezi toată discuția)
	                    loara123	                   

Dupa ce timp de 2 ani m-am judecat cu institutia statului in care lucrez, am castigat definitiv procesul si am fost repus pe functia pe care o am avut-o 7 ani ... (vezi toată discuția)