avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... proces de evacuare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

proces de evacuare

Va rog sa-mi spuneti cat dureaza un proces de evacuare a sotiei si copilului din casa care-mi apartine numai mie (bun dinainte de casatorie) si mai ales in ce consta acest proces de evacuare (se face ancheta?? vine politia??) Unde trebuie sa ma adresez? Va rog cat mai multe amanunte posibile, chiar generale... dar mai ales cat dureaza?
Mentionez ca suntem in proces de divort...
Multumesc mult de tot!
Ultima modificare: Luni, 12 Noiembrie 2007
ContSters45980, utilizator
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 13:26, 12 Noiembrie 2007
Dv. scoateti-i numai afara, sa vedeti ce castigati la divort... si marea si sarea!!!
Sincer, cum e posibil ca un parinte sa vrea sa-si scoata copilul afara din casa?:O
Sotii isi datoreaza intretinere reciproc si ei au dreptul sa locuiasca in comun cu celalalt sot. La fel si in cazul copilului. Mai ales in acest caz, daca cel mic cere pe cale reconventionala sa ramana in casa, nu vad cum ar pierde. E minor? Major? Face scoala inca? Ce varsta are?

Imi cer scuze, nu prea judec oamenii in deciziile pe care acestia le iau, dar nu inteleg demersul dv. Daca e atat de greu sa stati cu ei, va sfatuiesc sa va mutati dv. Cel putin pentru perioada divortului, pana la definitivare. Apoi, puteti face actiune in evacuare. Care poate dura... de la un termen la cate poate obtine partea adversa, care cu siguranta e interesata sa stea cat mai mult.

Ca sa va ajutam corespunzator e necesara, de cele mai multe ori, o expunere cat mai amanuntita si coerenta a situatiei de fapt si a celei juridice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baiatul meu locuieste cu sotia in apartament propietatea mea. ... ulmeni1 ulmeni1 Baiatul meu locuieste cu sotia in apartament propietatea mea. Divorteaza. Cum pot sa scot din spatiu fosta sotie care are si ea un apartament in propietatea ... (vezi toată discuția)
Sunt disperată. am nevoie de un sfat legat de divorț, vă rog eleonora2 eleonora2 Buna dimineata. Am 49 ani si viata mea de familie a ajuns un cosmar. As dori sa divortez. Nu am copii minori in intretinere. Cei pe care ii am sunt majori. ... (vezi toată discuția)
Evacuare sot neproprietar Trifan Bogdan Trifan Bogdan Cum trebuie procedat pentru evacuarea sotului nepropriate in caz de divort? O doamna a introdus cerere de divort si pe langa desfacerea casatoriei doreste ca ... (vezi toată discuția)