avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... UNDE MA POT ADRESA DACA CEI DE LA POLITIE NU IMI ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

UNDE MA POT ADRESA DACA CEI DE LA POLITIE NU IMI ELIBEREAZA COPII XEROX DUPA ACTELE EXISTENTE IN DOSAR?

Sunt parte vatamata intr-un dosar aflat in acest moment la politie si am facut o cerere scrisa prin care solicit eliberarea unor copii xerox a actelor existente pana la acest moment in dosar. Cei de la poilitie mi-au spus ca nu am voie sa vad dosarul, imi pot elibera copii xerox doar dupa declaratiile mele.
Imi puteti spune daca este normal sa nu imi onoreze cererea? M-as putea in acest caz adresa parchetului? Ce anume ar trebui sa fac? Chiar nu am voie sa iau cunostinta de declaratiile existente in dosar ( pe mine ma intereseaza in special declaratiile martorilor si a paratului, care acesta din urama a dat declaratie abia dupa o luna de la savarsirea faptei).
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:06, 9 Septembrie 2010
mihaela_mimi_ro a scris:

Ce anume ar trebui sa fac?

Solicitati confruntarea cu martorii si cu faptuitorul! Este o posibilitate de a afla ce sustin acestia!
Aceste activitati procedurale nu au caracter obligatoriu pt parti.

andymaurul
m.belu a scris:

mihaela_mimi_ro a scris:

Ce anume ar trebui sa fac?

Solicitati confruntarea cu martorii si cu faptuitorul! Este o posibilitate de a afla ce sustin acestia!

Nu cred ca din punct de vedere legal ,fata de relatarile user-ului este necesara efectuarea unei astfel de proceduri,neexistand contradictii intre declaratiile partilor,desprecare user-ul nici nu a facut vorbire,nici alte motive legale care sa o determine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot cere politiei o copie de pe integ dosarul? valyd11 valyd11 In calitate de pagubit (reclamant) pot cere politiei copie xerox de pe intreg dosarul? Dosar ce cuprinde: - declaratia mea - fisa de 112 - raportul ... (vezi toată discuția)
Refuz copiere acte din dosarul de up - cadrul legal ContSters228395 ContSters228395 Va rog sa ma ajutati cu o informatie pretioasa...care veste cadrul legal prin care d nul procuror refuza sa ti elibereze unele documente din Dosarul ... (vezi toată discuția)
Este sau nu secret dosarul in faza de urmarire penala ? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI A obtinut cineva castig de cauza prin hotarare judecatoreasca in ipoteza in care procurorul refuza sa raspunda la o cerere de studiere a dosarului penal cand ... (vezi toată discuția)