avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Deschidere actiune pensie alimentara pt copii de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Deschidere actiune pensie alimentara pt copii de navigator

As vrea sa deschid o actiune pentru a primi pensie alimentara de la fostul meu sot si la drepturile in euro, avand in vedere ca in prezent plateste pentru cei doi copii doar 250 lei pe luna in conditiile in care ridica pe luna aprox 5000 euro. Ma intereseaza daca ar dura mult procesul si la cat s-ar ridica costurile pe care trebuie sa le suport.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Livica , utilizator 18:57, 9 Septembrie 2010
In ultimul voiaj a avut 5000, inainte 4500 si tot asa. Mi s-a spus ca diurna nu se ia in calcul nici chiar daca e vorba de copii. Asta nu e corect!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere copil al carui tata e navigator marcela31 marcela31 Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti intr-o problema. In urma divortului, copilul minor a fost incredintat mamei prin decizie judecatoreasca definitiva si ... (vezi toată discuția)
Diurna, se poate lua in calcul la stabilirea pensiei alimentare ? CORAPRITY CORAPRITY sunt interesata sa aflu daca diurna este calculata la stabilirea pensiei de intretinere. Fostul meu sot este sofer TIR INTERNATIONAL. In cartea de munca ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara la copii de navigator Livica Livica Fostul meu sot este navigator si la divort s-a calculat pentru cei doi copii o pensie alimentara de aprox 210 lei . Pensia s-a calculat la salariul lui in lei ... (vezi toată discuția)