poate imi poate recomanda cineva un (o) avocat (a) extrem de bun (a) in drept civil din Brasov. Legea 10, legea 221. Sint cetatean strain, in caz ca are o relevanta chestiunea asta.
Stiu ca pot angaja un avocat din alt oras, dar e tare incurcata toata povestea. Deja cu avocati din Brasov am avut probleme ca nu mergeau la infatisari, nici nu vreau sa ma gindesc ce s-ar intimpla daca as angaja pe cineva din alt oras.
Dar inca nu mi-am pierdut speranta sa gasesc totusi pe cineva care sa lupte si cu care sa pot discuta pe "shleau".
Multumesc, imi dau silinta sa scriu corect, uneori abia dupa postare imi dau seama ca ceva e gresit :-), dar nu fac parte din categoria celor care uita limba romana dupa ce trec granita ^^. Din nefericire pentru a fi avocatul meu, ar trebui sa merg foarte des in tara si din motive personale nu este posibil.
Astept mai departe sa ma contacteze cineva de nadejde.
Talharie
TTTTTT
buna ziua ! XXX cu dimiciliul in XXX este chemat in aceasta instanta XXX in ziua de XXX ora XXX in calitate de inculpat in proces cu XXX in calitate de parte ... (vezi toată discuția)