avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problema legislativa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problema legislativa

Am si eu o intrebare: in cazul unui club privat, se mai aplica legislatia referitoare la interzicerea fumatului in spatiile publice? Daca nu, conform carui act normativ?
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 22:23, 18 Noiembrie 2007
Patronii care nu respecta legislatia referitoare la fumatul in spatiile inchise vor fi amendati cu sume cuprinse intre 1.000 si 5.000 de lei. Dar, daca in zona nefumatorilor exista o „patura“ de fum de tabac, localurile risca sa fie inchise pina cind isi remediaza deficientele, pe o perioada de pina la 30 de zile.
Reglementarile in vigoare prevad ca in restaurante, baruri sau alte localuri sa nu se fumeze decit daca sint amenajate locuri delimitate special pentru fumatori.
Sa inteleg ca aceasta lege se plica, indiferent daca este club privat sau nu. Chiar daca este afisat la intrare ca este un Cigar club, local dedicat exclusiv fumatorilor?
Da, asa este, legea se aplica uniform pe intreg cuprinsul tarii.
Am primit un raspuns, de la autoritatea pentru sanatate publica, conform caruia ei dau asemena autorizatii de functionare. Deci se poate totusi. Multumesc pentru raspunsurile pe care mi le-ati dat
Se pot organiza spatii destinate exclusiv fumatorilor, dar trebuiesc semnalizate corespunzator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Local cu spatiu pentru fumatori. se poate? cum? Sonnelion Sonnelion Buna ziua. As dori sa aflu daca legislatia mai permite deschiderea localurilor in care se poate fuma si in ce conditii. Acum ceva timp am fost pe la mall-ul ... (vezi toată discuția)
Legea care interzice fumatul crisandra crisandra Buna ziua! Oare stie cineva numarul legii care interzice fumatul in baruri si restaurante, incepand cu data de 01.01.2009. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Desfasurare activitate comerciala in cadrul unui fan club lidiadaria lidiadaria Buna ziua, In urma cu ceva timp mi-am deschis o cafenea, majoritatea clientilor sunt fumatori peste 90% si in general aceeasi, sunt fideli :), acum cu noua ... (vezi toată discuția)