avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Ce fel de persoane pot fi supuse anularii unui act de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Ce fel de persoane pot fi supuse anularii unui act de catre executor?

Puteti sa imi spuneti va rog ce persoane sau prin ce metode executorul poate considera ca un bun a fost instrainat si poate revoca contractul de vanzare chiar daca nu asta a fost intentia?
Am inteles ca daca vinzi sau donezi parintilor sau fratilor in mod clar ti se poate anula.
1.Dar verilor?
2. Persoanelor care nu fac parte din familie dar cu care tin legatura sau sunt in relatii de prietenie?
3. Persoane cu care am avut/am relatii in sensul de relatii personala? Mai exact concubinaj.

Imi poate asculta telefonul sau urmari personal sau decizia de anulare se bazeaza strict pe gradul de rudenie? Poate par ultima proasta, dar daca nu ma pricep deloc mai bine sa intreb pe cineva care stie si asa sa aflu si eu.

Multumesc
@myrella

Daca ne povestiti "pe bucatzele", nu o sa primiti nici un raspuns care sa va ajute.Misterul situatiei in care sunteti, nu va ajuta daca doriti sa primiti un sfat care ar putea sa va fie util.

1.Cine este creditorul? Exista o hotarare judecatoreasca prin care sunteti obligata la plata unui debit?Dati-ne mai multe detalii.
2.Nu confundati creditorul cu executorul judecatoresc.
3.Daca vi se va pune sechestru pe bunurile imobile personale, de catre organele de cercetare si urmarire penala, nu veti mai putea instraina bunurile puse sub sechestru.
4.Daca sunteti persoana fizica, despre ce stampila este vorba "in spetza"?
Incercati sa fiti mai explicita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament cumparat de la o persoana juridica romana - voi avea probleme? andy33 andy33 Buna ziua! Intentionez sa cumpar un apartament de la o persoana juridica romana (asociatii sunt arabi). Un avocat mi-a spus ca daca aceasta societate ... (vezi toată discuția)
Insolventa anamaria30 anamaria30 buna ziua!am un srl si o firma de recuperari a cerut insolventa acestuia,din cauza unor datorii .am bunuri pe aceasta societate,insa in februarie 2011 am ... (vezi toată discuția)
-act normativ-legea 85/2006-sectiunea- 4-situatia unor acte juridice ale debitorului- rodica_post rodica_post Sectiunea 4 - Situatia unor acte juridice ale debitorului Art. 77 Toate actiunile introduse de administratorul judiciar sau de lichidator in aplicarea ... (vezi toată discuția)