avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Predare post de lucru in preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Predare post de lucru in preaviz

Buna ziua!
Problema mea este in felul urmator. Mi-am dat demisia de la actualul loc de munca. As dori sa stiu daca in acest interval de 15 zile cat sunt in preaviz daca angajatorul aduce un alt om pe post ma poate obliga sa-l instruiesc pe acel om?
Stiu ca trebuie sa predau catre angajator tot ceea ce am in gestiune, ce am lucrat, samd dar ma poate obliga sa si instruiesc noul angajat?
Cel mai recent răspuns: bobbo1981 , utilizator 12:43, 10 Septembrie 2010
Nu! Bineinteles ca nu! Obligatia dv consta doar in predarea gestiunii si atat!
Asa m-am gandit si eu dar am zis ca e mai bine sa intreb in ideea de a primi raspunsuri de la persoane mult mai pregatite decat mine pe acest domeniu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie ITD ITD va rog sa-mi spuneti, daca un administrator - contabil doreste sa plece cu demisie la zi, poate s-o faca ? Preavizul din CIM e de 15 zile. Se poate considera ... (vezi toată discuția)
Demisie director societate comerciala ramo1305 ramo1305 Buna ziua! Din nou am nevoie de ajutorul Dvs. Daca detin functia de Director intr-o societate comerciala, se poate sa imi dau demisia la zi, fara sa stau in ... (vezi toată discuția)
Inventarul este obligatoriu la demisionare? razvanf razvanf Am lucrat 2 luni la o societate ca gestionar la un magazin cu o gestiune de peste un miliard. Zilele trecute mi-am depus demisia si am primit ca raspuns ... (vezi toată discuția)