avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Neacordare prioritate la trecerea de pietoni
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Neacordare prioritate la trecerea de pietoni

am fost oprit in trafic de un politai acesta a zis ca am fost filmat de radar ca nu am acordat prioritate la trecerea de pietoni nu mi sa facut nici o dovada in acest sens .ce pot sa fac.nu am semnat procesul verbal.mi sa dat dovada de circulatie 15 zile
Cel mai recent răspuns: allexandru83 , utilizator 00:33, 11 Septembrie 2010
Puteti in termen de 15 zile de la primirea la domiciliu a procesului verbal sa formulati contestatie la instanta competenta teritorial si sa solicitati in afara de alte probe(acte,martori) si copia respectivei fotografii.
Verificati din continutul procesului verbal daca acesta a fost corect completat si daca sunt intrunite in acesta cauzele de nulitate prev.de art.16,17,34 din OG nr.2/2001
Procesul verbal vi se va comunica la domiciliu ., in maxim o luna de la data constatarii .
Dupa primirea sa , in 15 zile puteti formula plangere la judecatoria de pe raza careia s-a savarsit fapta , solicitand prin aceasta ca intimata ( politia ) sa faca dovada savarsirii contraventiei , aceasta obligatie fiind in sarcina sa , conform jurisprudentei C.E.D.O.
V-a fost ridicat permisul?
Totusi care este adevarul?
Faptul ca nu v-au prezentat dovezile nu inseamna ca nu le detin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat pentru 30 de zile carbiz carbiz Pe data de 4-09-2010 la ora 21.00 mi-a fost retinut permisul de conducere intr-o intersectie pe motivul ca am depasit pe linie continua asta a scris in PV.In ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda hcl 206 eu_arise eu_arise Buna ziua, va scriu cu rugamintea de a ma indruma in elaborarea contestatiei pt o amenda de parcare data in baza HCL 206. Pt a avea o baza de discutii va ... (vezi toată discuția)
Retinere permis pt neacordare de prioritate pietonilor danino danino Am fost oprit de un echipaj de politie pe raza judetului Ilfov (Voluntari) deoarece agentului i s.a parut ca nu am acordat prioritate pietonilor la trecerea ... (vezi toată discuția)