avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cerere de interventie in nume propriu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cerere de interventie in nume propriu

la primul termen de judecata al unui proces am trimis cuu circa 30 zile inainte o cerere de interventie in interes propriu in care am cerut si judecarea cauzei in lipsa mea . trebuie sa ma prezint la primul termen ? daca mi se admite cererea voi fi citat si am aceleasi drepturi ca reclamantul?
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 21:35, 10 Septembrie 2010
nu e obligatoriu sa va prezentati la proces daca ati cerut judecarea in lipsa.
athe a scris:

nu e obligatoriu sa va prezentati la proces daca ati cerut judecarea in lipsa.

pai in acest caz nu se considera nesustinuta cererea ?
eu cred ca pana la admiterea cererii si pana devine parte in proces trebuiie sa se prezinte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot solicita? bufa bufa Reclamantul poate cere instantei de recurs,prin intimpinare,ca ea sa solicite sa fie depusa o cerere de interventie in interesul paratului unei persoane ... (vezi toată discuția)
Cerere de interventie inregistratnou inregistratnou Ma aflu intr-un proces de contestatie la executare care se afla in faza de recurs, la tribunal, am termen in cateva saptamani! Poate o ruda de a mea, spre ... (vezi toată discuția)
Intrebare pertinenta . panteraadi panteraadi Buna seara - litigiu civil intre 2 parti ,reclamant pers. fizica si parat autoritate publica.Obiectul dosarului -anulare act administrativ [ actul este pe ... (vezi toată discuția)