avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale agentie pentru recrutare si plasare a fortei de munca
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

agentie pentru recrutare si plasare a fortei de munca

Buna ziua, m-ar interesa daca stie cineva sa imi spuna care sunt pasii, conditiile si procedeele de infiintare a unei agentii sau S.C. cu activitate de recrutare si plasare a fortei de munca. Astept sfaturile dumneavoastra cat mai curand. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters15514 , utilizator 09:32, 19 Noiembrie 2007
ionutstanciucu a scris:

Ar mai fi, desigur, chestiuni ulterioare constituirii unei societati comerciale, cum ar fi obligativitatea angajarii unei persoane in maxim 60 de zile.
Mult succes!


Care este actul normativ care reglementeaza obligativitatea angajarii unei persoane in maxim 60 de zile?#-o
Ordonanta 24/2001.
PS: Repet faptul ca opiniile mele au doar un caracter pur informativ si ca nu imi asum raspunderea ptr eventuale consecinte, datorita faptului ca nu orice problema se poate rezolva pe forum si ptr ca nu intotdeauna se cunosc toate elementele problemei.
Nu este nevoie sa fie cineva rautacios si sa-si puna mainile in cap ptr raspunsurile mele. Nu oblig pe nimeni sa si le insusasca.
ionutstanciucu a scris:

Ordonanta 24/2001.
PS: Repet faptul ca opiniile mele au doar un caracter pur informativ si ca nu imi asum raspunderea ptr eventuale consecinte, datorita faptului ca nu orice problema se poate rezolva pe forum si ptr ca nu intotdeauna se cunosc toate elementele problemei.
Nu este nevoie sa fie cineva rautacios si sa-si puna mainile in cap ptr raspunsurile mele. Nu oblig pe nimeni sa si le insusasca.


Daca este vorba de Ordonanţă nr. 24/2001 privind impunerea microîntreprinderilor , publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 472 din 17/08/2001 cu modificarile si completarile ulterioare pot sa-ti spun ca Actul a fost abrogat de Codul Fiscal 2003 la data de 01 ianuarie 2004.

offtopic
De cand sunt pe acest site nu cred ca este cineva rautacios sau si-a pus mainile in cap pentru raspunsurile tale sau ale altei persoane care raspunde sau solicita ajutor, eu am pus doar o simpla intrebare.
Definitia microintreprinderii

Art. 103. - In sensul prezentului titlu, o microintreprindere este o persoana juridica romana care indeplineste cumulativ urmatoarele conditii, la data de 31 decembrie a anului fiscal precedent:

a) realizeaza venituri, altele decat cele din consultanta si management, in proportie de peste 50% din veniturile totale;

b) are de la 1 pana la 9 salariati inclusiv;

c) a realizat venituri care nu au depasit echivalentul in lei a 100.000 euro;

d) capitalul social al persoanei juridice este detinut de persoane, altele decat statul, autoritatile locale si institutiile publice.


Optiunea de a plati impozit pe veniturile microintreprinderii

Art. 104. - (1) Impozitul reglementat de prezentul titlu este optional.

(2) Microintreprinderile platitoare de impozit pe profit pot opta pentru plata impozitului reglementat de prezentul titlu incepand cu anul fiscal urmator, daca indeplinesc conditiile prevazute la art. 103 si daca nu au mai fost platitoare de impozit pe veniturile microintreprinderilor.

(3) O persoana juridica romana care este nou-infiintata poate opta sa plateasca impozit pe venitul microintreprinderilor, incepand cu primul an fiscal, daca conditiile prevazute la art. 103 lit. a) si d) sunt indeplinite la data inregistrarii la registrul comertului si conditia prevazuta la art. 103 lit. b) este indeplinita in termen de 60 de zile inclusiv de la data inregistrarii.

Ptr elis....era vorba de codul fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma poloneza annemona2000 annemona2000 Buna ziua, Colaborez cu o firma poloneza care doreste infiintarea unei societati SRL sau reprezentanta in Romania. Firma va fi de recrutare/ plasare forta ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma marcelino marcelino vreau sa-mi infiintes o firma... va rog, ce acte imi trebuie? (vezi toată discuția)
As dori sa deschid un srl,ma puteti indruma??? spicy3 spicy3 Sunt absolventa a facultatii de drept, nu lucrez, sunt la inceput si incerc sa ma descurc intr-un fel. Am tot ascultat discutiile despre consilierii juridici, ... (vezi toată discuția)