avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.Si cei din august,fireste

Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>

Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Ultima modificare: Vineri, 10 Septembrie 2010
ContSters89182, utilizator
un_coleg_reloaded a scris:

:offtopic:

O discutie despre viata de camin destinata candidatilor declarati admisi pe acest forum este cumva OFFTOPIC? De ce?Simtul umorului e interzis magistratilor? Foarte interesant modalitate de "moderare", sincer. Sunt niste copii isteti, lasati-i sa se bucure inclusiv prin glume nevinovate, ca de-aia au muncit. Ce e cu "obtuzitatea" asta?


:offtopic:
De unde ati tras dvs aceasta concluzie cu obtuzitatea ? ... exista un Regulamnet de postare care trebuie respectat.
Acele discutii la care va referiti se pot purta si prin intermediul mesajelor private.
Sunt "impresionat" de modul inchizitorial in care aplicati regulamentul. Sunt curios daca acelasi regulament prevede derogari pentru topicurile unde se joaca "fazan" (un subiect profesional, fara-ndoiala) sau unde se discuta problemele personale ale unor justitiabili.
Consider ca acest topic, cel putin acum, ar trebui lasat mai liber...examenul s-a terminat, nu putem sa discutam doar despre ce a mai ramas, adica testul psiho si dosarul de buna-reputatie... Cei care mai vor sa vorbeasca cu ceilalti candidati pot adresa aici intrebari sau pot face anunturi de orice fel. Topicul si-a atins scopul iar acum consider ca se mai pot face si unele glume...consider ca este un pic prea formalist sa ne limitam doar la discutii despre INM, in momentul de fata, pentru ca practic nu mai sunt multe de spus ( pentru titlul topicului).
Eu de exemplu nu mai intru pe alte topicuri ... tot ceea ce ma intereseaza gasesc aici :) Asa cred ca sunt si ceilalti care mai frecventeaza acest topic... Nu putem sa ne dam numai mesaje private... sunt chestii care sunt interesante si amuzante pentru majoritatea celor care au sustinut acest examen... nu pot sa ma limitez sa trimit doar mesaje private :). Nu cred ca mesajele noastre sunt deranjante pentru ceilalti utilizatori ai forumului. Cei care vor sa dea examen in august au un topic dedicat... Asta e parerea mea. :) :bow:
Andrei....sau pot face anunturi de orice fel... Esti sigur? :)) Eu zic sa nu ma provoci... :)

un_coleg_reloaded,cat tp ai stat in camin(sau mai stai) ati avut ocazia sa
vedeti si o spirala? :)) Mi se pare o priveliste de vis pentru un auditor...Cum mai poti fi stresat ca tb sa inveti la Drept comunitar sute de pagini,cd vezi pe geam mii de oameni intr-o stare de relaxare deplina?! :)) Este o terapie buna,cred ca este suficienta pt tot anul...Si mai cred ca ei nu au ales locul intamplator...au simtit stresul din zona... :)
Ultima modificare: Duminică, 27 Februarie 2011
Karmine, utilizator
Anunturi care au o oarecare legatura cu INM-ul sau cu aspirantii :)
Pt anunturi cu alta tenta... exista site-uri dedicate ... cele cu bulina rosie :love1:

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)