avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Problema cu plata impozitului - primaria nu ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Problema cu plata impozitului - primaria nu inregistreaza date

Buna ziua,

Am si eu o problema cu plata impozitului. Am cumparat in primavara un teren si acum cand ma duc la primarie si vreau ca un cetatean de buna credinta sa platesc impozitul la respectivul teren functionarasul de acolo imi tot spune ca nu s-au inregistrat datele in calculator si ca sa revin mai tarziu, peste o luna doua trei dar cand ma duc acelasi raspuns.

Intrebarea mea e ce pot sa fac legal si sa nu platesc penalizari in caz ca trece inca un an si se intampla acelasi lucru. De cine apartin toate astea. Nu pot sa le solicit un rezolvare legala si sa fie obligati cumva de lege sa rezolve in nu stiu ce termen problema.

exista astfel de mentiuni in lege. Daca da cum procedez!?
Cel mai recent răspuns: Happyend , utilizator 12:37, 10 Aprilie 2012
Noul proprietar datoreaza impozit din momentul in care devine proprietar al imobilului. Dvs. aveti dreptul de a solicita restituirea sumelor achitate in plus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Emitere certificat atestare fiscala in comuna mircealupea mircealupea Buna ziua, Trebuie sa actionez in instanta pentru inregistrarea din punct de vedere fiscal a unui teren si emiterea unui certificat de atestare fiscala, ... (vezi toată discuția)
Impozite si taxe. radubr radubr In anul 2011 am facut o promisiune de vanzare a unui teren extravilan, care urmeaza a se finaliza in anul 2012, respectiv la primarie se va schimba ... (vezi toată discuția)
Radiere auto de la impozit alina240 alina240 Bunaziua, Am o nelamurire legata de impozitul auto si as dori daca poate cineva sa ma ajute. In anul 2002 am vandut un autoturism cu acte in regula si am ... (vezi toată discuția)