avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... poveste de dragoste intre ea si varul primar al sotului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

poveste de dragoste intre ea si varul primar al sotului

ce grad de rudenie exista intre o femeie si varul primar al sotului ei?este o poveste de dragoste intre ei doi.ea nu este casatorita cu acte ,si traieste o poveste de dragoste cu varul primar al acestuia(mamele lor sunt surori).se iubesc la nebunie dar nu au curajul sa faca ceva pt ei.ea are si un copil....cu toate astea ea vrea sa ia doar copilul si sa plece cu el.se iubesc prea mult dar situatia e cam dificila.voi ce ziceti??????ce sfat ii dati???









Nu exista nici un grad de rudenie intre ei.

Nu sunt rude. Se pot casatori (banuiesc ca aceasta este intrebarea care va macina).
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Septembrie 2010
romascanu, moderator
da....pot avea o relatie nu??dar ea are un copil cu "sotul" ei...daca va avea unn copil si cu varul sotului.ce grad de rudenie vor avea copiii?va rog sa imi raspundeti!!!!!
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Septembrie 2010
s_micutza, utilizator
In privinta rudeniei, nu exista asa ceva intre cei 2.
Daca nu au probleme de ordin moral si daca intr-adevar iubirea lor este ,,prea mare" , daca ei cred ca pot fi impreuna la modul la care ei isi doresc fara a complica vietile celorlalti, in special pe cea a copilului , sa mearga inainte.
Sfaturi puteti primi si pro si contra . Insa nu stiu de ce cred ca ei , indiferent ca sfaturile pro sau contra, isi vor asculta inima.
Juridic vorbind,nu exista impedimente.Nici macar despre morala in sensul in care o prevede legea nu poate fi vorba, ci mai degraba despre o morala straveche, pe care o mai regasim pe undeva , pe la sate..daca o mai fi si acolo, unde lumea i-ar putea blama ...si nu pentru ca ei ar fi vinovati de ceva , ci pentru ca , cel putin aparent, intre concubin , varul sau si femeie exista acea rudenie.Daca cei 2 , femeia si concubinul , ar fi fost legati prin acte, aspectul moral putea fi chiar mai accentuat . Altfel...

Sigur...in ipoteza unui copil al femeiii cu varul...acesta va fi frate cu copilul concubinului si al femeii.
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Septembrie 2010
ContSters47264, utilizator
deci nu exista nici o problema,nu?cineva spunea ca vor fi verisori copiii.sincer nu prea ma pricep la chestii din astea.
vor fi frati in primul rand si in subsidiar veri ...copii verilor primari, vor fi veri de-al doilea...nu e logic?

Alte discuții în legătură

Grad de rudenie danaenache danaenache daca sunt afin de gradul III cu o persoana , ma pot casatori cu ea? multumesc. (vezi toată discuția)
Gradul 4 de rudenie catalinbanita catalinbanita Buna ziua! As dori sa ma lamuriti si pe mine... si sa imi raspundeti punctual. 1. Sotiile a doi frati se incadreaza in ``rude pana la gradul 4``? 2. Daca ... (vezi toată discuția)
Grade de rudenie marlonbrando marlonbrando parintii sunt considerati rude de gradul 1 in cazul in care sunt casatorit? (vezi toată discuția)