Am un proces pe rol la tribunal,respectiv recurs având ca obiect partaj judiciar,iesire din indiviziune privind o suprafaţă de teren.Eu reprezint pe mama mea în baza unei procuri judiciare in care este specificat ca am dreptul să reprezint la toate instanţele de toate gradele,să fac tranzacţii,să pun concluzii,etc.
Problema este că în recurs la tribunal,preşedintele instanţei nu mi-a permis să pun concluzii,deşi sunt ruda de gradul I cu intimatul şi sunt licenţiat în drept aşa cum cere art.68,pct.5,cod de proc.civ.!
Cum pot să rezolv această problemă?
cand partile sunt legal citate,,,,s-au cerut si administrat probe...si niciuna s-au discutat exceptiile...si nu mai sunt alte cereri din partea partilor...instanta da cuvantul partilor sa sustina, in baza probelor administrate, ceea ce au solicitat in cereri..de chemare in judecata/de recurs, asta in cazul reclamantului sau al recurentului sau in intampinare asta in cazul paratului sau al intimatului. Aceasta sustinere se poate face si in scris, sub forma concluziilor scrise...deci solicitati succint prin aceste concluzii ceea ce ati cerut in cerere sau in intampinare, ca nu stiu de partea cui sunteti, raportand cele cerute la probele administrate si le depuneti prin judecatorul de servici, puteti sa le trimiteti si prin fax .
Mult succes!
Apel
bianca2012
Buna ziua. Pe 10 sept am al doilea termen la apel. Intimatul la primul termen a cerut amanare pt depunere intampinare. Eu nu ar fi trebuit sa primesc cu 5 zile ... (vezi toată discuția)
Recurs
gavriila
Am facut recurs intr-un proces civil. Am recuzat primul complet iar la prima infatisare cu noul complet am constatat ca intimatii nu au depus intampinare. Ba ... (vezi toată discuția)