avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept civila am fost inselata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept civila am fost inselata

am fost inselata chiar de sora mea care acum 10 ani a facut cu mama contract de vanzare cumparare fara sa spuna cuiva.de un an mama are dementa alzhaimer si eu sant nevoita sa am grija de ea pt.ca sora mea plecata de 10 ani in spania nu da macar un telefon .ajutati ma cu sfaturi va rog sau cuvreo lege daca pot face ceva in aceasta privinta va multumesc.
Cel mai recent răspuns: miki62 , utilizator 20:57, 12 Septembrie 2010
daca boala este de lunga durata, in baza fisei medicale puteti solicita, in instanta, anularea acelui act. puteti arata, de asemenea, ca actul facut incalca rezerva succesorala sau reprezinta o simulatie in contracte.
Va confruntati cu o situatie delicata,greu de solutionat numai in baza aspectelor mentionate
Contactati si permiteti analizarea documentelor care atesta tranzactia incheiata intre mama si sora dvs ,starea actuala de sanatate a mamei dvs,neimplicarea sorei dvs si asumarea responsabilitatii intretinerii si asigurarii celor necesare mamei dvs,
de catre avocat ,care poate sa aprecieze masurile si etapele de parcurs intr-o eventuala actiune
din cele constatate de mine si din spusele psihiatrei care o trateaza aceasta boala nu se vindeca ci din contra se agraveaza cu timpul.necesita ingrijire permanenta.va multumesc f.mult pt raspuns
contractul de vanzare cumparare intre sora mea si mama a fost incheiat in luna mai 2000.in contract se specifica ca sora mea a platit mamei mele 25000 lei ceea ce nu este adevarat in aceea perioada nepotul meu era crescut de mama in toamna aceluiasi an la dus si pe nepot in spania .de atunci a mai fost o singura data in tara trebuia sa si schimbe buletinul.de un an de cand sunt in somaj am avut timp sa trec mai des pe la mama eu domiciliind in alta localitate.m a ingrijorat starea de sanatate a mamei mele si am mers la mai multi doctori si am facut si tomograf compiuterizat diagnostic dementa alzhaimer necesita ingrijire 24 de ore din 24 iar sora mea cand am incercat sa o contactez a inchis telefonul.astea sant faptele ce e mai rau e k luna viitoare mi se termina somajul .mama are pensie 1100lei noi dar tratamentul cheltuielile plus ca are si diabet insulino dependent ne lasa fara prea multe resurse pt.a angaja un avocat.va multumesc pentru bunavointa de a va interesa problema mea
trebuie cat puteti de repede sa cereti in instanta nulitatea contractului.

Alte discuții în legătură

Contractul de donatie- intretinere ContSters154241 ContSters154241 Am prin contract de intretinere un apartament lasat de parintii mei, eu mai avand o sora, tatal meu a decedat iar mama este bolnava de alzhaimer cu pensie si ... (vezi toată discuția)
Dezbatere moștenire Ionut.Barbu Ionut.Barbu Bună ziua! Se dă următoarea situație: tata decedat, mama suferindă de boală Parkinson grad 4 și demență parkinsoniană. Am obținut în instanță ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract perchiumihaela perchiumihaela buna ziua.am si eu o problema legata de un contract de comodat daca puteti sa ma ajutati va rog mult.in anul 2006 am incheiat un contract de comodat cu sora ... (vezi toată discuția)