avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept civila am fost inselata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept civila am fost inselata

am fost inselata chiar de sora mea care acum 10 ani a facut cu mama contract de vanzare cumparare fara sa spuna cuiva.de un an mama are dementa alzhaimer si eu sant nevoita sa am grija de ea pt.ca sora mea plecata de 10 ani in spania nu da macar un telefon .ajutati ma cu sfaturi va rog sau cuvreo lege daca pot face ceva in aceasta privinta va multumesc.
Cel mai recent răspuns: miki62 , utilizator 20:57, 12 Septembrie 2010
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de donatie- intretinere ContSters154241 ContSters154241 Am prin contract de intretinere un apartament lasat de parintii mei, eu mai avand o sora, tatal meu a decedat iar mama este bolnava de alzhaimer cu pensie si ... (vezi toată discuția)
Dezbatere moștenire Ionut.Barbu Ionut.Barbu Bună ziua! Se dă următoarea situație: tata decedat, mama suferindă de boală Parkinson grad 4 și demență parkinsoniană. Am obținut în instanță ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract perchiumihaela perchiumihaela buna ziua.am si eu o problema legata de un contract de comodat daca puteti sa ma ajutati va rog mult.in anul 2006 am incheiat un contract de comodat cu sora ... (vezi toată discuția)