avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... EXECUTARE SILITA PRIMARIE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

EXECUTARE SILITA PRIMARIE

In aprilie 2008 angajatii primariei X au castigat in instanta plata unor restante banesti si a tichetelor de masa pentru anii 2005-2008 . Banii s-au platit insa tichetele de masa nu. In curand se apropie termenul de prescriere a HJ si am facut memoriu de plata a tichetelor de masa. Am primit raspuns de la Primar ca nu primim deoarece s-a dat O.G. 71/2009 completata cu O.G. 45/2010 si s-a esalonat plata datoriilor in anii 2013-2014 . Am facut un memoriu prin care am specificat ca aceste tichete cadou nu se incadreaza in respectivele ordonante ,tichetele nefiind drepturi salariale . Am continuat procedura si am obtinut de la un judecator avizul pentru executarea silita a Primariei ,care este in acest moment in curs. Intrabarea este ,cine va plati comisionul catre executorul judecatoresc si daca este corecta nerespectarea unei sentinte judecatoresti definitive si irevocabile? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Tichete cadou de craciun pt salariati fara copii minori ALINA DUMITRASCU ALINA DUMITRASCU Buna seara! Am urmatoarea situatie: Angajator cu 7 angajati, dintre care numai unul are copii minori.Cu ocazia Craciunului s-au acordat prime in numerar de ... (vezi toată discuția)
Recuperare tichete de masa niculinapopa niculinapopa Buna ziua! In data de 14 mai ,am un nou termen pentru recup. drepturi banesti si tichete de masa pe ultimii 3 ani. D-l expert mi-a comunicat ca va depune ... (vezi toată discuția)
Legislatie - cupoane de masa + cadouri de paste,craciun,revelion,etc. gigelas gigelas Va rog,stie cineva in baza carei legi s-au acordat / se acorda cupoanele de masa si cadourile ce se dau de sarbatori ( Paste,Craciun,Revelion...) de catre ... (vezi toată discuția)