avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Marja bancii de 7.28% este mare ? (dob. de ref. 0.22%)
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Marja bancii de 7.28% este mare ? (dob. de ref. 0.22%)

La banca unde am eu creditul de nevoi personale cu ipoteca , in CHF, am rata dobanzii 7.5%, alcatuita din: 0.22%-dobanda de referinta+7.28% -marja bancii. Dobanda de referinta se ia dupa LIBOR CHF la trei luni. Lunar dau aceeasi suma (am scos scadentarul) si acum dupa ordonanta 50.
-7.28% nu este o marja mare, tinand cont de faptul ca dobanda de referinta poate creste daca creste si rata dobanzii pe LIBOR?
-Ce ma sfatuiti sa accept asa contractul sau sa le "spun " sa negociem marja , chiar daca acum suma de plata este aceeasi?

Alte discuții în legătură

Modifcare dobanda credit mmem mmem Buna ziua, In anul 2007 am luat un credit de nevoi personale cu ipoteca in CHF. [b]In contractul din 2007 am urmatoarele articole despre Dobanda[/b]: La ... (vezi toată discuția)
Notificare 2% plus alexteo alexteo Buna seara am un credit de nevoi personale cu ipoteca in urmatoarele conditii: moneda CHF; dobanda: variabila, calculata in functie indicele de referinta si ... (vezi toată discuția)
Banca isi mareste marja cu 50% infoleg infoleg Am contractat un credit de nevoi personale garantat cu ipoteca la o banca greceasca in mai 2007 in CHF cu ajutorul caruia am achizitionat un apartament pentru ... (vezi toată discuția)