avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj pentru studenti
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj pentru studenti

Sunt studenta la Universitatea de Medicina si Farmacie Targu-Mures,Facultatea de Moase.Am avut o restanta pe care am promovat-o acum in toamna si tot acum am si licenta.Cum ar trebui sa procedez pt a initia actele pt somaj(sunt din judetul Suceava)?Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:46, 14 Septembrie 2010
1. Din Legea 76/2002:
Art. 82. - În sensul prezentei legi, prin absolvent al unei instituţii de învăţământ se înţelege persoana care a obţinut o diplomă sau un certificat de studii, în condiţiile legii, în una dintre instituţiile de învăţământ gimnazial, profesional, special, liceal, postliceal sau superior, de stat ori particular, autorizat sau acreditat în condiţiile legii.
2. Mergeti la AJOFM cu adeverinta eliberata de facultate (sau diploma, daca a fost eliberata).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de somaj pentru student la fr marius29_86@yahoo.com marius29_86@yahoo.com Buna ziua! As dori sa stiu daca studentii care fac facultatea la FR pot beneficia de indemnizatie de somaj in cazul in care nu se angajeaza in termen de 60 ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie de somaj dupa terminarea facultatii? oopait oopait Buna ziua!Am 42 ani, sunt studenta la id anul 2 si la anul in ultimul an de facultate, as dori sa ma mut la zi.In momentul de fata nu am servici si am ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie de somaj dupa absolvirea facultatii? ContSters200702 ContSters200702 anul acesta termin facultatea iar licenta o voi da la anul,pot beneficia de indemnizatia de somaj dupa absolvirea facultati? (vezi toată discuția)