avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil si indemnizatie insotitor ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil si indemnizatie insotitor persoana cu handicap

Buna ziua

Am o fetita de 6 luni care trebuie sa beneficieze de insotitor persoana cu handicap! Se pot incasa de catre mama atat indemnizatia de crestere copil cat si pe cea de insotitor ! Exista riscul sa pierd indemnizatia crestere copil daca o primesc pe cea pentru ingrijire persoana cu handicap? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:39, 14 Septembrie 2010
Da, puteti incasa concomitent cele 2 indemnizatii crestere+insotitor,sunt drepturi si indemnizatii financiare acordate distinct

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil cu sindrom down adrianungureanu976 adrianungureanu976 Buna ziua, Pe 11 iunie s-a nascut fetita mea, care are sindrom Down, precum si malformatii cardiace. Inteleg ca s-ar incadra la gradul 1 de handicap, sau ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de insotitor acordata minorului cu handicap grav katharina.kiss katharina.kiss buna ziua sunt mama unei fetite ce detine certificat de handicap grad grav si care in curand va implini 3 ani . in prezent copilul beneficiaza de urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Drepturi copil 4luni cu handicap grav down down Buna ziua sunt mama a 6copii din care cel mic de 4 luni este diagnosticat cu sindrom down. Am certificatul de handicap.Am depus actele pentru indemnizatia de ... (vezi toată discuția)