avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Mult succes - tuturor celor ce ne vor fi colegi, dupa ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Mult succes - tuturor celor ce ne vor fi colegi, dupa examen

Va doresc multa bafta la examenul de saptamana viitoare, nu va fie frica se poate trece, ce-a fost mai greu a trecut, distractia acum incepe. Mult succes si sa auzim de bine - si numai realizari in viitoarea cariera de avocat.

cu prietenie, Pop Cristian Andrei - av. stagiar Baroul Tulcea.
--
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 21:50, 6 Ianuarie 2008
ce examen? examen de barou? poti sa postezi dupa aceea ce subiect ai primit? :D
nu cred ca le mai tin minte de ANUL TRECUT cand am dat eu examen ;)
----
dupa ce se termina cu examenul promit sa postez subiectele ( p.s. sunt diferite de la barou la barou - dar in conformitate cu programa stabilita de UNBR ).
----
la Tulcea din aproximativ 100 persoane care au sustinut examenul oral, 19 au picat, contestatiile sunt in desfasurare. Sunt plecat din localitate pentru cateva zile dar voi posta sambata cu noutati.
Am intrat si eu in Baroul Prahova. Am lucrat si in ca mai lucrez ca si consilier juridic la 2 firme. Nu stiu daca voi profesa pentru ca sunt singura cu fetita mea si nu am curajul sa risc. Am incercat sa vorbesc cu conducerea firmelor despre acest aspect insa au avut o oarecare reticenta. V-as ruga sa ma ajutati cu un sfat pentru a-i convinge. Daca reusesc sa obtin continuarea activitatii in baza unui contract de asistenta juridica incheiat cu " cabinetul meu" atunci am curaj sa pasesc in aceasta profesie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)
Taxa inscriere in tablou Mari Ene Mari Ene buna. va rog frumos, spuneti-mi si mie: cat costa taxa de inscriere in tabloul avocatilor ? ma intereseaza la baroul Prahova. va multumesc :) (vezi toată discuția)
Avocat stagiar caut maestru PAS22 PAS22 Sunt profund dezamagita de ceea ce am gasit dupa primirea deciziei de primire in profesie! Majoritatea avocatilor dispusi sa ia stagiari fie au declarat ... (vezi toată discuția)