avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 229 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... debitoare intreprindere individuala
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

debitoare intreprindere individuala

buna ziua
am si eu o intrebare daca poate sa ma ajute cineva.
Am facut o plangere catre judecatorie impotriva unei intreprinderi individuale. Aceasta a fost respinsa pe motiv ca trebuie formulata in civil.,reditoarea este un SRL
As avea nevoie de un model, mai exact cum se formuleaza o astfel de cerere.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: hana10 , utilizator 13:47, 4 Noiembrie 2010
Va rog sa dati mai multe detalii, ce fel de plangere, ce anume solicitati de la II.
srl-ul a livrat bunuri catre intreprinderea individuala, conform facturii atasate plangerii, iar acesta refuza sa plateasca, a fost somata si a primit si notificare si tot refuza sa plateasca. In acest caz s-a decis recuperarea creantei pe cale juridica asa ca am formulat o plangere, in temeiul dispozitiilor oug 119/2007. aceasta plangere a fost respinsa. Instanta a stabilit ca raportul juridic nu a fost stabilit intre 2 comerciant, intreprinderea individuala nu dobandeste personalitate juridica prin inscrierea la Registrul comertului si implicit nu devine comerciant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare tip firma: e posibila transformarea din srl in intreprindere individuala? califar califar buna seara! este posibil ca dintr-o firma S.C. .... S.R.L., , sa faci o INTREPRINDERE INDIVIDUALA ? daca da, atunci cum?, (vezi toată discuția)
Constatare si sanctionare contraventie i.i. dan_co dan_co Buna ziua. In cazul in care se intocmeste un proces verbal de constatare si sanctionare a contraventiilor constatate cu prilejul executarii unui control la o ... (vezi toată discuția)