avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu pt cresterea copilului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu pt cresterea copilului

buna ziua! am o colega insarcinata in 26 saptamani si as dori sa va intreb, cand va intra in concediu pt cresterea copilului se poate angaja cineva cu contract de munca pe perioada determinata sau se vor delega atributiile altei persoane? angajata la Primarie.
Cel mai recent răspuns: Cristina Popescu , Avocat 15:08, 15 Septembrie 2010
Ambele variante sunt plauzibile :)..fie va fi angajat cineva pe durata determinata pana la revenirea din cic a titularului de post ,fie exista posibilitatea ca sarcinile acesteia sa fie repartizate altei persoane..mai ales ca e vb de o institutie bugetara..
numai angajatorul hotaraste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ocupare postul colegei in institutie publica in timpul cic alla1975 alla1975 Buna ziua, va rog sa ma ajutati: intr-o institutie publica avand personal contractual, se poate solicita transferul pe postul unei colege care urmeaza sa ... (vezi toată discuția)
Concediu medical dupa ccc antonioroby75 antonioroby75 Buna ziua! Sunt titulara in invatamant si peste cateva zile termin CIC. Persoana care ma suplineste mi-a propus sa intru in concediu medical ca sa nu ii apara ... (vezi toată discuția)
Pot fi data afara daca sunt in concediu medical pentru sarcina cu risc? elenamai elenamai Buna ziua, Sunt nou angajata pe perioada determinata pana pe 20.05.2012 sau pana la revenirea titularului postului.Titularul se afla in companie pe alta ... (vezi toată discuția)