avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Maine, prima infatisare la procuror, se va da ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Maine, prima infatisare la procuror, se va da verdictul?

Buna,m-a anuntat seful de post ca maine merg cu el la procuror(pt prima data) pentru cei care nu mi-au citit postarile recente am fost prins cu numere rosii expirate in 20 mai anul acesta pe un drum de tara,am fost chemat pentru a mi se da verdictul sau ma vor mai urma si alte drumuri la procuror?:(
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:50, 17 Septembrie 2010
Buna,am fost azi la procuror,mi s-a prezentat dosarul,mi-a spus ca nu am facut bine,eu ca nu am vrut,ca nu se va mai repeta,ca am fost la inceput si nu am stiut,etc...la un moment dat,dupa o scurta discutie mi-a spus sa ies...seful de post a iesit dupa vreo 5 minute dupa mine si mi-a spus ca proc. a spus ca mai vede el ce va dispune si ca se mai gandeste...I-a spus sefului de post sa imi faca referat(habar n-am ce inseamna ala)si sa trimita referatul inapoi la procuror,dupa care procurorul va hotari daca va trimite sau nu in instanta,eu nu prea inteleg mare lucru,seful de post mi-a spus ca va mai dura 2-3 saptamani pana la solutionare...(multumesc tuturor pt raspunsurile date)
Este vorba despre referatul de terminare a urmaririi penale.
Va depinde propunerea pe care o va face seful de post in acel referat si apoi de solutia procurorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis necorespunzator categoriei mio87 mio87 In data de 03 iulie 2008 mi s-a intocmit un dosar penal conform articolului 86 alin 2 din Codul Rutier. Am condus pe drum public o motocicleta cu capacitatea ... (vezi toată discuția)
Plingere impotriva rezolutiilor sau ordonantelor procurorului de netrimitere in judecata adys98 adys98 In urma cu aprox. un an , mai precis pe 13/02/2011 , a avut loc un scandal , in baruletul pe care-l detin . La izbucnirea conflictului , se aflau in ... (vezi toată discuția)
..propunere facuta de catre organul de cercetare penala !! tutu12 tutu12 In urma unei plangeri penale , Parchetul trimite spre cercetare , organului de cercetare -politiei . La terminarea cercetarilor ,politistul face un raport ... (vezi toată discuția)