Buna,m-a anuntat seful de post ca maine merg cu el la procuror(pt prima data) pentru cei care nu mi-au citit postarile recente am fost prins cu numere rosii expirate in 20 mai anul acesta pe un drum de tara,am fost chemat pentru a mi se da verdictul sau ma vor mai urma si alte drumuri la procuror?:(
Buna,am fost azi la procuror,mi s-a prezentat dosarul,mi-a spus ca nu am facut bine,eu ca nu am vrut,ca nu se va mai repeta,ca am fost la inceput si nu am stiut,etc...la un moment dat,dupa o scurta discutie mi-a spus sa ies...seful de post a iesit dupa vreo 5 minute dupa mine si mi-a spus ca proc. a spus ca mai vede el ce va dispune si ca se mai gandeste...I-a spus sefului de post sa imi faca referat(habar n-am ce inseamna ala)si sa trimita referatul inapoi la procuror,dupa care procurorul va hotari daca va trimite sau nu in instanta,eu nu prea inteleg mare lucru,seful de post mi-a spus ca va mai dura 2-3 saptamani pana la solutionare...(multumesc tuturor pt raspunsurile date)
Este vorba despre referatul de terminare a urmaririi penale.
Va depinde propunerea pe care o va face seful de post in acel referat si apoi de solutia procurorului