avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Programare in instanta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Programare in instanta

Cine poate sa-mi raspunda la o intrebare/nedumerire:
Pe baza caror criterii un dosar de contestare a deciziei de pensionare, depus astazi 15 septembrie 2010, a fost programat pe 2 sept. 2011 ?!
Cu deosebita consideratie si multumiri anticipate.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 00:55, 16 Septembrie 2010
cred ca este o eroare. nu cred sa se dea termen la un an de zile.
Nu este nici o eroare.Este realitatea instantelor din Bucuresti, care sunt foarte solicitate.Faceti cerere de preschimbare a termenului, daca aveti motive temeinice!
Numarul litigiilor care au ca obiect asigurari sociale este foarte mare iar judecatorii de la sectiile / completele de asigurari sociale sunt extrem de putini. Formulati cerere de preschimbare a termenului dar, daca nu aveti motive temeinice, instanta nu va preschimba termenul intrucat litigiile de asigurari sociale nu se judeca in regim de urgenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul termen la chemare in judecata la bucuresti, peste 14 luni justice123 justice123 Pardon, 16 luni =D> Doar o constatare. Stie cineva care e explicatia? (vezi toată discuția)
Ce articol din cpc-1864 trebuie invocat pentru a formula o cerere de preschimbare termen, în sensul de a se acorda un termen mai scurt? clyde2010 clyde2010 Ce articol din CpC-1864 trebuie invocat pentru a formula o cerere de preschimbare termen,in sensul de a se acorda un termen mai scurt,avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)
Cerere de schimbare a termenului norisorpufos norisorpufos Buna tuturor! Am nevoie de putin ajutor. Am intentat un proces de divort, termenul este abia peste 7 luni. Insa , eu sunt deja intr-o relatie si prietena ... (vezi toată discuția)