avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... semnarea fisei de post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

semnarea fisei de post

Buna ziua,

Am o intrebare la care nu reusesc sa gasesc raspuns. Lucrez la o firma de recrutare si plasare de forta de munca. Angajatii sunt ai nostrii dar lucreaza (sunt plasati, inchiriati) unei alte firme. In cazul fisei de post, cine trebuie sa o semneze? Firma de resurse umane sau firma pentru care oamenii lucreaza efectiv, adica firma pentru care au fost recrutati?



Multumesc,
Timeea 7
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:29, 16 Septembrie 2010
Fisa de post reprezinta anexa la contractul de munca. Societatea dumneavoastra trebuie sa intocmeasca ( si sa semneze) fisele de post pentru fiecare angajat.
Firma angajatoare va semna fisele de post ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza de neconcurenta flori9 flori9 Va rog, in cazul in care intr-un CIM este introdusa clauza de neconcurenta formulata astfel: 1. fac obiectul prezentei clauze de neconcurenta toate acele ... (vezi toată discuția)
Fisa de post mihaelaru mihaelaru buna ziua, doresc sa va intreb daca intocmirea fisei de post este responsabilitatea departamentului de resurse umane, daca acest lucru este si trecut in ... (vezi toată discuția)
Munca in strainatate CarolinaIo CarolinaIo Salutare tuturor!! Am cautat job-uri in Ro pe net, pe la targuri de job-uri, prin ziare... inutil... nu gasesc un job cu salariu cat sa traiesc decent, iar ... (vezi toată discuția)