avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Refuz returnare plata ASE inainte de inceperea anului ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Refuz returnare plata ASE inainte de inceperea anului scolar

Buna ziua,

In luna august a anului curent m-am inscris la Academia de Studii Economice din Bucuresti la un master si am platit suma de 1800 Ron (prima jumatate a taxei pentru anul scolar 2010-1011). Nu am semnat niciun contract, doar mi-am facut un dosar cu diplomele cerute, ca la orice facultate bineinteles, si am platit la casierie suma de 1800, de unde mi s-a dat o chitanta.

Intre timp, datorita conjuncturii, vreau sa ma retrag.
Am sunat la secretariatul facultatii si mi s-a comunicat ca mi se pot return numai 900 Ron din cei 1800, daca se face cererea pana la data de 01 octombrie.

Avand in vedere ca nu am semnat inca niciun contract cu dansii (acesta se semneaza dupa inceputul anului scolar), este legal sa se procedeze astfel?

Cum as putea proceda pentru a imi recupera toti banii?

Cu repect,
Alina Ionescu

Alte discuții în legătură

Două programe de master, ambele la buget marcel_saru marcel_saru Buna seara! Cf. legii educației, un student poate beneficia de un singur program de master la buget. Din cauza unei neînțelegeri cu secretariatul ... (vezi toată discuția)
Retragere dosar studii RalucaAndrei RalucaAndrei Buna ziua! In anul 2009 m-am inscis sa urmez masterul. Am intrat pe un loc cu taxa. Din cauza locului de munca si a faptului ca nu locuiam in orasul in care ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa scolarizare alex2780 alex2780 Buna ziua. Am vrut sa ma inscriu la facultate, la ASE, la sectia ID - invatamant la distanta. Am depus actele necesare, am platit si prima jumatate a taxei ... (vezi toată discuția)