avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Două programe de master, ambele la buget
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Două programe de master, ambele la buget

Buna seara! Cf. legii educației, un student poate beneficia de un singur program de master la buget. Din cauza unei neînțelegeri cu secretariatul facultătii la care am platit taxa, am fost repartizat pe locurile subventionate datorita mediei, asta în conditiile in care deja urmez un alt master la buget și facusem deja un an la taxa din acest considerent.
Mi s-a atras atentia după ce a trecut un semestru că trebuie sa cer restituirea taxei, și "să mă descurc" cu cele doua mastere la buget.

Nu mi-as dori sa imi retrag dosarul de la niciuna dintre facultati și intrebarea este daca exista vreo supapa legala prin care as putea sa trec de la acest la taxa (cu toata bunavointa de a plati taxa), fara sanctiuni.
Ultima modificare: Marți, 18 Ianuarie 2022
marcel_saru, utilizator

Alte discuții în legătură

Al doilea program de masterat slowmoose slowmoose Buna ziua! Acum 4 ani m-am inscris la un program de masterat de 2 ani (4 semestre). Din totalul celor 4 semestre am fost prezent doar in primul semestru, ... (vezi toată discuția)
Diplomele de la facultate, retinere dupa al doilea master bugetat OtelDiana OtelDiana Buna ziua, Problema mea incepe asa- Am facut 2 mastere la facultate din Iasi. Primul master a fost un semestru la taxa, 3 la buget. Al doilea master a fost ... (vezi toată discuția)
Al doilea master pe locuri de la buget alexandra_turcu88 alexandra_turcu88 Buna ziua, Ma confrunt cu o situatie in care am nevoie de sfatul cuiva! Sunt studenta la master in anul 2(pe loc subventionat ca si anul trecut), admiterea ... (vezi toată discuția)