ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

ynocentta, utilizator
 ynocentta, utilizator 	
			 m.belu 
	    	Utilizator

m.belu 
	    	Utilizator	    

Am primit o citatie in calitate de invitat in cauza privind un dosar penal fara referire ,am o banuiala ca acest dosar priveste evenimentele intamplate la spitalul judetean braila ,protestul asistentilor medicali.Ma poate lamuri cineva despre aceasta calitate de invitat!
 CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

Radu Gabrian 
	    	Mediator

Radu Gabrian 
	    	Mediator	    

Avand in vedere ca informatiile puse la dispozitie de dvs sunt reduse,este greu a va emite un raspuns corect
Cel mai in masura sunt cei care au emis citatia
Daca autoritatile au inteles util si necesara in solutionarea cauzei,citarea dvs,se impune a da curs acesteia ,la data si ora convocata
~ final discuție ~
 ContSters111530	                   

am primit o citatie de la procuror,asta inseamna ca sunt sub urmarire penala? (vezi toată discuția)
	                    ContSters111530	                   

am primit o citatie de la procuror,asta inseamna ca sunt sub urmarire penala? (vezi toată discuția)

matzu	                   

Buna ziua ,
Am un verisor pe adresa caruia a venit o citatie de la o sectie de politie din bucuresti , pentru a se prezenta la sediul acestora . Sus scrie ... (vezi toată discuția)
	                    matzu	                   

Buna ziua ,
Am un verisor pe adresa caruia a venit o citatie de la o sectie de politie din bucuresti , pentru a se prezenta la sediul acestora . Sus scrie ... (vezi toată discuția)

un om simplu	                   

Buna,
Am o citatie la parchet si spune ca sunt citat pentru audieri in calitate de invinuit iar pe antetul ei scria un nr de dosar si anul 2005.
Eu am ... (vezi toată discuția)
	                    un om simplu	                   

Buna,
Am o citatie la parchet si spune ca sunt citat pentru audieri in calitate de invinuit iar pe antetul ei scria un nr de dosar si anul 2005.
Eu am ... (vezi toată discuția)