avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... dupa notificarea depusa, ce fac in continuare??
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

dupa notificarea depusa, ce fac in continuare??

buna ! am depus notificare inpotriva AA-lui la banca, am primit nr de inregistrare si stampila banci, apoi am solicitat o copie de pe notificarea inregistrata...iar directoru banci m-a amenintat ca daca nu semnez actu voi fi obligata sa platesc creditu, sa inchid contu...acuma ce ar trebui sa fac in continuare??
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:42, 20 Septembrie 2010
raduallan a scris:

Unii sunt asa cum spui gigelin, dar sunt multi tineri angajati la opc si au mintea deschisa si sunt bine pregatiti. Stiu despre ce vorbesc. E o miza mare sa arate acum ce pot si sa iasa in fata. Eu zic ca e important ca ANPC sa dea o punct de vedere favorabil situatiilor generate de oug 50, chair daca tot in instanta se ajunge. Dar daca reclamatia la ANPC are o solutionare nefavorabila, va fi mai greu de castigat la instanta.

pai daca cerbulescu, el lider maximo opc-uri, zice, printr-o adresa oficiala din 29.07.2010, catre banci:

“Pentru contractele de credit aflate in derulare, in care dobanda este compusa din dobanda de referinta a bancii + o marja fixa, suntem de acord :)):)):))ca noua formula de calcul sa includa indicele de referinta aferent valutei in care a fost acordat creditul + o marja fixa, compusa din marja fixa existenta in contractul initial, valabila la data semnarii contractului, si diferenta dintre valoarea dobanzii de referinta si valoarea indicelui de referinta, valabile la 21 iunie 2010”...

(cu alte cuvinte, lasand la o parte abureala aritmetica, cerbulescu este de acord (ce-o fi in capu' lui, se considera peste lege?!:)) ... sau o interpreteaza "cum vrea muschii lui"?!:)) ) ca dobanda efectiva sa ramana fix cum a fost si inainte!!!:)):)):)) )

un asemenea "raspuns" la banci nu poate da decat un incompetent... sau un corupt... sau si una si alta:rolleyes:

[ link extern ]

... ce sa faca "tinerii" talentati, pregatiti si dornici de afirmare?! ca asa vor "interpreta" si ei oug-u', ca sefu'!!!
... ei sunt de fapt angajati la oficiul pentru protectia speculatorilor:))

Ultima modificare: Luni, 20 Septembrie 2010
ContSters123067, utilizator
Vor fi si din cei de care spui tu (la astia sa le faca lumea plangeri penale, cum am mai scris), dar vor fi si cum spun eu! Ai sa vezi....
Ultima modificare: Luni, 20 Septembrie 2010
raduallan, utilizator
Este bine de sesizat si ANPC-ul pentru ca orice act emis care va va da dreptate poate fi folosit intr-un eventual proces impotriva bancii ca proba.
Nu aveti nimic de pirdut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorea marjelor fixe este sau nu legala? anca_197 anca_197 buna ziua! sunt titulara a doua contracte de credit in lei si in euro la Banca Romaneasca din anul 2008.La contractul in euro dobanda se compune din marja ... (vezi toată discuția)
Calcul procent dobanda curenta LAZAR GELU LAZAR GELU CALCUL REPREZENTANT BANCPOST AZI 22 SEPTEMBRIE 2010 AM FOST LA SEDIUL BANCPOST SUCURSALA GORJULUI PENTRU A RIDICA NOUL DESFASURATOR DUPA APLICAREA OUG ... (vezi toată discuția)
Contract credit , marja fixa elenalili elenalili E posibil si legal ca banca sa-mi mareasca marja de la 2.5 % cat este in contract la 12.039 %? Pot sa fac o sesizare in acest caz? Si mai e posibil ca o alta ... (vezi toată discuția)