Am pierdut un proces de revendicare teren in care am fost parat. Instanta de fond s-a pronuntat dar inca nu a dat motivarea hotararii judecatoresti. Am depus la judecatorie cerere pt a declara apelul aratand ca motivele apelului le vom arata ulterior dupa comunicarea hot.jud. Dar totusi am citit pe net ca dca fac apel inainte de comunicarea hot, se considera ca hot mi-a fost comunicata la data depunerii cererii de apel si deci acesta este momentul de la care incepe sa curga termenul de apel. Dar asta e un lucru rau pt noi pt ca cine stie cat mai dureaza motivarea si redactarea hot.jud., adica se vor depasi cele 15 zile de la data depunerii cererii de apel. Ce putem face?
Bravo, gorno!!! In sfarsit cineva care vede si face diferenta intre apel si motive de apel. :D
Art. 287, alin. 4 clarifica: "Termenul pentru depunerea motivelor de apel se socoteşte de la comunicarea hotărârii, chiar dacă apelul s-a făcut mai înainte de comunicare".
Urgent - termen apel
Buna ziua - vreau si eu sa pun o umila intrebare, avand in vedere lipsa mea de experienta. Daca depun o cerere de apel inainte de a mi se comunica hotararea, ... (vezi toată discuția)