avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1748 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii concediu medical mai mare de 90 zile
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

concediu medical mai mare de 90 zile

Buna ziua. Am un salariat care are mai mult de 90 zile de concediu medical. Cineva de la Casa de Sanatate i-a spus ca pe certificatele medicale care depasesc 90 zile trebuie o stampila suplimentara de la medicul expert al asigurarilor sociale si ca fara aceasta, eu nu pot sa-i platesc medicalul. In ce rubrica s epune stampila si estye obligatorie? Trebuie sa-i dau inapoi certificatele medicale si sa faca rost de acea stampila?
Cel mai recent răspuns: Vioreld , utilizator 12:55, 20 Septembrie 2010
dupa 90 zile de concediu medical, medicul dela expertiza medicala al asigurarilor sociale trebuie sa le vizeze cu recomandare :pentru pensionare daca este cazul , cu prelungirea c.m., cu schimbarea locului de munca s.a.
in caz contrar conc.medical nu poate fi platit si nu poate fi decontat de casa de sanatate
Daca salariatul a intrat in comisie la Bucuresti, iar el de fapt este luat in evidenta in alta localitate ce medic expert trebuie sa vizeze medicalul: din Bucuresti sau din localitatea de unde este salariatul? Sau medicul expert trebuia sa faca parte din comisie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificare eroare la concediile de boala cantorcorina cantorcorina La verificarea cererii de decontare a concediilor de boala pentru luna mai 2014,casa judeteana de pensii ne-a semnalat faptul ca una dintre angajate are peste ... (vezi toată discuția)
Dat in judecata pentru concediu medical nevizat de medicul expert smeagull smeagull Buna seara, In urma cu trei ani, am beneficiat de mai multe concedii medicale care mi-au fost platite de angajatorul de atunci. Intre timp am iesit la ... (vezi toată discuția)
Continuare cu c.m. cod 12 (tuberculoza) mateiadriana mateiadriana Buna ziua , am un salariat cate a beneficiat de C.M. cod 12 timp de 90 de zile si vine in continuare cu C.M. cod 12 (tuberculoza) ,pentru tuberculoza mai ... (vezi toată discuția)