Am avut o societate fiind angajata in perioada 1992-1998 platind contributiile la zi sotul a fost administrator acum decedat, cei de la cartea de munca nu vor sa imi scrie in carnet perioada in care am cotizat motivand ca nu exista contractul de munca. Asi dori sa stiu ce pot sa fac si unde sa ma adresez eu avand toate dispozitiile vizate de banca care atesta platile. Va multumesc.
Totusi trebuie sa existe o solutie si pentru dvs ... incercati sa sunati la Inspectia Muncii (021/302.70.30) si sa vedeti daca la nivelul judetului Bihor nu exista o astfel de comisie ..din cate stiu trebuie sa existe in fiecare judet.
Asi mai avea o nelamurire daca ma puteti ajuta, sotul este decedat si fiica are pensie de urmas, in acest caz trebuie sa predau cartea de munca a sotului la oficiul de pensii pana pe 30 septembrie?
Nu trebuie sa duceti carnetul de munca al sotului la Casa de pensii ... datele sotului dvs se afla deja in baza de date, ele find introduse la calcularea pensiei de urmas.
Carte de munca
luca nuty
Buna.Am o dilema si cred ca nu sunt singura.Am fost anuntata ca nu se mai fac carti de munca ci doar contracte.In momentul de fata nu lucrez dar am 4 contracte ... (vezi toată discuția)