Avem o sentinta judecatoreasca ca urmare a unui partaj succesoral, asupra unui apartament de 2 camere. La succesiunea dupa tata vine mama vitrega si 3 fete dupa tata. Valoarea de circulatie a apartamentului stabilita de expert este de 248.600 lei. Fiindui atribuit apartamentul in totalitate mamei vitrege, fara sa se faca iesirea din indiviziune, care sint sultele in bani ce ni se cuvin. Va multumesc si va doresc o zi buna.
Ma iertati, nu mi-a fost asta intentia, poate doar exprimarea. Nu am inteles sub aspect juridic de ce este corect. Imi cer scuze daca am gresit cu ceva, ni sa parut mare sulta si deoarece avocatul nostru este in stainatate si intodeauna cind am avut nevoie de ajutor am apelat la acest formum si am fost lamurita am indraznit sa vin cu aceasta intrebare, apelul facut de mama vitrega se aproprie si in lipsa unui avocat nu am stiut ce sa facem . Va multumesc de intelegere. Imi mai cer scuze o data daca am gresit.
Succesiune
Bunea Ana Vanda
Avem un apartament mostenit de la tata, sintem 3 surori si mama vitrega care venim lca succesiune.Stim ca mama vitrega mosteneste 1/2 + 1/4, iar noi restul. ... (vezi toată discuția)
Succesiune
Bunea Ana Vanda
Buna seara. In cadrul unui proces de succesiune, masa succesorala fiind alcatuita din un apartament si 2 locuri de veci. Unul din locurile de veci apartinind ... (vezi toată discuția)