avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... sentinta judecatoreasca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

sentinta judecatoreasca

Avem o sentinta judecatoreasca ca urmare a unui partaj succesoral, asupra unui apartament de 2 camere. La succesiunea dupa tata vine mama vitrega si 3 fete dupa tata. Valoarea de circulatie a apartamentului stabilita de expert este de 248.600 lei. Fiindui atribuit apartamentul in totalitate mamei vitrege, fara sa se faca iesirea din indiviziune, care sint sultele in bani ce ni se cuvin. Va multumesc si va doresc o zi buna.
Ma iertati, nu mi-a fost asta intentia, poate doar exprimarea. Nu am inteles sub aspect juridic de ce este corect. Imi cer scuze daca am gresit cu ceva, ni sa parut mare sulta si deoarece avocatul nostru este in stainatate si intodeauna cind am avut nevoie de ajutor am apelat la acest formum si am fost lamurita am indraznit sa vin cu aceasta intrebare, apelul facut de mama vitrega se aproprie si in lipsa unui avocat nu am stiut ce sa facem . Va multumesc de intelegere. Imi mai cer scuze o data daca am gresit.
Asa cum ati indicat cotele, instanta a gresit cuantumul sultelor. In tare situatie fiecare copil ar fi trebuit sa primeasca 31075 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune Bunea Ana Vanda Bunea Ana Vanda Avem un apartament mostenit de la tata, sintem 3 surori si mama vitrega care venim lca succesiune.Stim ca mama vitrega mosteneste 1/2 + 1/4, iar noi restul. ... (vezi toată discuția)
Succesiune Bunea Ana Vanda Bunea Ana Vanda Buna seara. In cadrul unui proces de succesiune, masa succesorala fiind alcatuita din un apartament si 2 locuri de veci. Unul din locurile de veci apartinind ... (vezi toată discuția)
Proces succesiune mostenitori janetcanada janetcanada Buna ziua tuturor ! Ma numesc Janet si am mare nevoie de ajutorul dvs . Ma bucur tare mult ca am gasit acest forum , altfel nu stiu cum as gasi raspuns la ... (vezi toată discuția)