avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... recuperare utilaje de la o societate intrata in ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

recuperare utilaje de la o societate intrata in faliment

Problema mea e in felul urmator: Acum 2 ani am inchiriat de la o societate o hala pt a ne desfasura activitatea in domeniul de reciclare. In acest scop am adus in aceasta hala utilaje , am tras curent , etc...si ne-am desfasurat activitatea timp de 4-5 luni.Dupa aceasta perioada am continuat sa platim chiria inca 4 luni dupa care am luat legatua cu administratorul societatii si de comun acord fara a face niciun inscris am hotarat sa suspendam plata chiriei pana la momentul in care ne reincepem activitatea intrerupta datorita crizei.(mentionez ca hala face parte dint-un complex si noi eam singurii chiriasi) Utilajele au ramas acolo iar hala a fost inchisa cu lacate.Intre timp soc. respectiva a intrat in faliment si a fost preluata de un lichidator care nu ne-a notificat cu nimic intrucat noi am aflat ca e in lichidare abia cand am mers acolo si am constatat ca nu mai era niciun utilaj, lacatul era spart si totul devastat .

Alte discuții în legătură

Bunuri sigilate office retyezat office retyezat Societatea noastra a avut un contract de inchiriere (2009-2014) pe o hala industriala , proprietar alta societate comerciala, unde ne desfasuram activitatea.In ... (vezi toată discuția)
ce intelegeti prin inventar? sorintm1977 sorintm1977 Cu tot respectul pentru acest site,si membrilor sai!am sa incep cu o nedumerire iar pe parcurs am sa detaliez ...experienta meau cu sistemul juritic... sunt ... (vezi toată discuția)
Contract locatiune cu srl(locatar) dizolvat ??? andreistan andreistan Buna ziua, Am inchiriat un spatiu, proprietate a societatii pe care o administraz, unei alte societati. Am aflat intamplator ca acest chirias a fost ... (vezi toată discuția)